Startpagina
Hoofd Menu
Startpagina
Kalender
BluesMagazine
Video
Links
Contact
Sitemap
Komende Evenementen
Bluezy Blues Festival Ridderkerk E-mail
De negende editie van het Bluezy Blues Festival Ridderkerk zal komend voorjaar wederom plaatsvinden in Recreatiecentrum De Fakkel.

De Stichting Blues & Rootsmuziek Ridderkerk (SB&RR), heeft na het succes van afgelopen twee jaar besloten door te gaan met het jaarlijkse muziekfeest op deze locatie. Dit keer zal het worden gehouden op zaterdag 31 maart 2012.

,,Wij zijn hartstikke blij dat we voor ons festival met De Fakkel in de afgelopen twee jaar een prima nieuwe locatie hebben kunnen vinden in Ridderkerk. In De Fakkel is het gebleken om ook een heel goed en mooi bluesfeest neer te zetten’’, vertelt Nico Bravenboer, voorzitter van de Stichting Blues & Rootsmuziek Ridderkerk.

In de afgelopen twee edities is alles prima verlopen. De sfeer is geweldig tijdens het festival, het publiek is overal vol lof over onze aanpak.

,,Uiteraard doen we alles in nauwe samenwerking met Sportcafé De Fakkel. Je moet je voorstellen dat een sporthal helemaal kaal en leeg geen leuk gezicht is voor een festival. Daar zijn we in de afgelopen twee edities mee aan de slag gegaan en volgens de bezoekers zijn we daar ook goed in geslaagd, om er een mooi en gezellig sfeertje te gaan creëren, want dat is voor de bluesliefhebber heel belangrijk. Uiteraard gaan we ook nu weer voor een internationale programmering met goede muzikanten. De samenwerking met Hans Verweij, eigenaar van sportcafé de Fakkel om het festival samen tot een succes te gaan maken, werd afgelopen vrijdag 10 juni weer met een jaar vernieuwd. Dankzij Hans konden we vorig jaar de Amerikaanse topband Johnny Mastro & Mama´s Boys vastleggen. Dit jaar zijn we nog in onderhandeling met een flink aantal bands, maar zodra de contracten getekend zijn, zullen we ze zeker bekendmaken’’, gaat Bravenboer verder.

Ook voor editie 2012 is het de bedoeling weer met twee podia te gaan werken, zodat de bezoekers niets hoeven te missen.

,,Doordat de sporthal voor ons een aantal voordelen, maar ook nadelen heeft en dan met name een stijging van de kosten betekenen, zijn we op zoek naar sponsoren, die een steentje kunnen bijdragen aan dit festival. Ondanks de mindere economische tijden, hoop ik toch dat er bedrijven zijn in Ridderkerk, die ons helpen dit mede mogelijk willen maken en te behouden voor Ridderkerk´´, kijkt Nico Bravenboer vooruit. In de komende maanden zal er meer bekend worden gemaakt rondom het festival.


http://www.sbrr.nl/
 
< Vorige   Volgende >

© https://www.blueskalender.nl - Designed by CreateWeb