Startpagina
Hoofd Menu
Startpagina
Kalender
BluesMagazine
Video
Links
Contact
Sitemap
Komende Evenementen
4e Bergs Bluesfestival E-mail
Het 4e Bergs Bluesfestival met blues van de bovenste plank!
Op 14 oktober is er een nieuwe editie van het Bergs Bluesfestival, wederom  in het Vestzaktheater bij café Het Zwijnshoofd in de Moeregrebstraat in Bergen op Zoom.
Stichting Live @ Zoom biedt zoals elk jaar een gevarieerd programma aan voor alle blues liefhebbers! Dit keer met twee top bluesacts uit Nederland en één uit Italië! De deuren van het gezellige café gaan open om 15.00 uur en rond de klok van 15.30 uur bijten de wanhopige blues meiden de spits af..

The Desperate Bluesgirls (IT)
In september 2008 is de oprichting van de Desperate Bluesgirls een feit. De alleen maar uit vrouwen bestaande band begint de hoofdstad van Italië te veroveren met hun mix van blues, rock en funk. De meiden zijn gek op de blues van Muddy Waters, BB King, Buddy Guy, Ray Charles en Etta James. Maar spelen ook graag nummers van Joe Bonamassa, Robben Ford, Led Zeppelin, Jimi Hendrix en Janis Joplin. Ze spelen de nummers met veel passie en vrouwelijkheid ...!
Raffaella Monza - Vocals en Harp, Flavia Lucchetti – Guitar, Martina Bertini – Bas, Cristiana Della Vecchia – piano & keyboards, Giulia Lazzarino - drums
Flavium
Flavium behoort tot de meest toonaangevende bluesbands van Nederland. Al jaren is de band actief op blues- en festivalpodia in ons land en onder andere Duitsland, België, Engeland en Ierland. Bluesklassiekers 'Nightlife' en 'Nobody Knows You When You’re Down and Out' bezorgden de band noteringen in de hitlijsten. Wie denkt dat blues vrij statisch is komt bedrogen uit want deze band swingt als geen ander. Spetterende solo’s, oorstrelende blue(s) notes, zeer fanatieke treinblues, het komt allemaal langs tijdens een optreden en werd vastgelegd op meer dan tien lp’s en cd’s. Medio 2010 heeft Flavium zich versterkt met de trefzekere Ramon Rambeaux op drums.
Jos Veldhuizen – Zang en Harp, Anne Geert Bonder – Gitaar, Eddy van de Bunte – Orgel en piano, Eric Bagchus – Bas, Ramon Rambeaux - Drums

Ruben Hoeke Band
Afsluiter van het festival met een heerlijke mix van soul, rock, pop, boogie en rhythm & blues! Gitarist/componist Ruben Hoeke (35) begint op 14-jarige leeftijd met gitaar spelen en is uitgegroeid tot een veteraan en gevestigde naam in de Nederlandse blues/pop/rockwereld. De gitarist deelde het podium met vele nationale -en internationale topmuzikanten en speelde op vele festivals. In 2006 verschijnt het debuut album SUGAR (Tour de France Plaat / Best verkochte R&B cd 2006) gevolgd door het bekroonde album COEXIST in 2010. Op beide albums geven diverse Nederlandse topmuzikanten acte de presence. Naast deze twee super albums, wordt de band geroemd om hun fantastische, energieke live optredens. In 2008 werd Ruben door zijn collega muzikanten verkozen als Nederlands Beste Gitarist.
Frank van Pardo – Zang, Arjen Knaap – Drums, Paul Brandsen – Bas, Ruben Hoeke - Guitar

Het 4e Bergs Bluesfestival
Zondag 14 oktober, 15.00 uur
Café Het Zwijnshoofd
Toegangsprijs VVK €7,50 kassa € 10,=
Moeregrebstraat 18
Bergen op Zoom

Meer info:  Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
http://www.liveatzoom.nl
 
< Vorige   Volgende >

© https://www.blueskalender.nl - Designed by CreateWeb