Startpagina
Hoofd Menu
Startpagina
Kalender
BluesMagazine
Video
Links
Contact
Sitemap
Komende Evenementen
The Blue Stones E-mail
The Blue Stones is een zeer talentvolle bluesband uit Schiedam die ervaring heeft gecombineerd met rauw talent!
De band, opgericht door Cor en Emiel (vader en zoon), bestaat pas 3 jaar.


Na enkele wisselingen hebben ze dι perfecte line-up gevonden met:
Emiel van Pelt – gitaar, Robin van Roon – mondharmonica, Cor van Pelt – vocalen,
Frank van ‘t Veer – basgitaar en Paul Heyne – slagwerk.

Emiel, de uiterst talentvolle gitarist is begonnen bij de Big D Shuffle bluesband en speelt tevens in de band Stackhouse (met blueslegende Willem van Dullemen van o.a. Tip On In, The Groove Tones). Emiel raakt je ziel!
Cor is een laatbloeier. Begonnen met zingen omdat iedereen zei dat hij een heerlijke blues stem heeft. Bij elk optreden gaat hij er een volle 110% tegenaan. Al was het maar om al die verloren jaren in te halen.
Robin, de harpvirtuoos, heeft de fijne kneepjes van een oude rot in het vak Carlo Reys (o.a. Tip On In) Dit heeft er toe geleid dat Robin o.a. bij Living Blues Experience te zien is op mondharmonica. Robin te zien spelen is een lust voor oog en oor.
Paul en Frank zijn de mannen van de ritme sectie. Deze twee heren spelen al dik 15 jaar samen waarvan het merendeel in de bluesband Fusebusters. Ze laten de motor strak denderen en leggen het fundament waarop de andere muzikanten hun talenten kunnen botvieren.

Met zijn vijven wordt elke kroeg of podium steevast op z'n kop gezet. Stampende blues, swing & rock ’n roll, geen stijl wordt geschuwd. De muziek wordt door de heren met zorg uitgekozen en elk nummer wordt in een jasje gestoken wat perfect past. Het repertoire bestaat uit covers en natuurlijk eigen werk.

The Blue Stones staan garant voor een avond vol vette muziek om te luisteren en te dansen maar zeker ook te kijken. De mannen hebben er lol in en dat is te zien……….en te horen!!
via de website zijn tracks te beluisteren van de laatste demo of evt als er interesse is
op te sturen als cd.

 
< Vorige   Volgende >

© https://www.blueskalender.nl - Designed by CreateWeb