Startpagina
Hoofd Menu
Startpagina
Kalender
BluesMagazine
Video
Links
Contact
Sitemap
Komende Evenementen
Full Whack support-act van Danny Briant Redeyeband E-mail
Bluesrock band Full Whack speelt 22 december in het voorprogramma van een uniek optreden van de Danny Bryants Redeyeband in Zaal Overberg te Sint-Michielsgestel.

Full Whack bestaat uit vijf mannen uit de omgeving van Sint-Michielsgestel met een respectabele leeftijd (zeg maar rond de 50).

Vroeger speelden ze in verschillende bandjes Hardrock en Heavy Metal, gelukkig zijn ze elkaar nooit helemaal uit het oog verloren. De instrumentalisten, twee gitaristen, een bassist en de drummer speelden namelijk op een laag pitje gewoon door, na een tijdje echter waren ze er van overtuigd dat ze weer eens het podium op moesten! De zanger werd uitgenodigd om eens een repetitie bij te wonen, dit in de hoop dat hij zijn stembandjes nog wel eens wou uitproberen, ze hadden gelijk, hij kwam, zag, hoorde, en bleef.

De lange haren van de mannen zijn er weliswaar inmiddels af maar de muzikale streken zeer zeker nog niet. Nummers van bluesrockgoden zoals bijvoorbeeld StevieRay Vaughan, Rory Gallagher en The Hoax worden moeiteloos afgewisseld met ijzersterk eigen repertoire, het harde van de Metal en de Rock is er een beetje afgepolijst maar we hebben het hier wel over een erg lekker stevig stukske bluesrock! Door je ziel snijdende gitaarpartijen, beukende drums, stuwende bas, en een melodieuze zanglijn.Bluesrock noemen ze dat, of is het Dommelblues?

Het optreden van Danny Bryants Redeye Band vindt plaats op 22 december 2012 in Zaal Overberg te Sint-Michielsgestel. Aanvang 20.00 uur.
Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
 
< Vorige   Volgende >

© https://www.blueskalender.nl - Designed by CreateWeb