Startpagina arrow BluesMagazine
Hoofd Menu
Startpagina
Kalender
BluesMagazine
Video
Links
Contact
Sitemap
Komende Evenementen
Blues Magazine
blues music news

Blues Magazine
 • John Hendrix ontvangt de Dutch Keeping The Blues Alive Award
  John ?Groovetime? Hendrix heeft zaterdag 28 november 2020 de Dutch Keeping the Blues Alive Award (KBA) ontvangen. De KBA Award wordt jaarlijks uitgereikt door de Dutch Blues Foundation aan mensen of organisaties die in de afgelopen jaren een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan de bluesmuziek.

  Bron • Celebrate The Music Of Peter Green And The Early Years Of Fleetwood Mac
  Op 25 februari 2020, enkele dagen voordat het eerste geval van COVID-19 in de UK werd ontdekt, vond er een heel bijzonder concert plaats in het legendarische Palladium in Londen om de muziek van Peter Green en de originele Fleetwood Mac eer te bewijzen. Het publiek aanwezig bij die uitverkochte avond was getuige van een heel bijzondere show, wat voorlopig een van de laatste concerten zou zijn. Later kreeg deze show nog een extra lading vanwege het overlijden van Peter Green in Juli 2020. De verzamelde muzikanten die avond was een absolute sterrencast en iedereen had een diepe connectie met de liedjes.

  Bron • DeWolff ? Wolffpack
  DeWolff keert terug met een nieuw album ?Wolffpack? dat wordt uitgebracht op 5 Februari 2021 via Mascot Records. In hun studiobunker in Utrecht hebben de broers Pablo en Luka van de Poel en Robin Piso tijdens de wereldwijde lockdown weer een majestueuze plaat gemaakt.

  Bron • 2021 GRAMMYs: Roots & Blues Music Nominees List
  The 63rd GRAMMY Awards are right around the corner, Sunday 31 January 2021, but the nominations are here now! Find out who is nominated in each of the roots and blues music categories below.

  Bron • Interview The Tibbs
  The Tibbs zijn er in geslaagd om met de zeer getalenteerde en oogverblindende Roxanne Hartog, de ingeslagen weg weer te vervolgen. Met het deze week verschenen ?Another Shot Fired? staat het vizier op scherp en wordt een heerlijke cocktail van vintage soul met allerlei aanverwante stijlen op de liefhebbers van oprechte en authentieke muziek afgevuurd?

  Bron
© https://www.blueskalender.nl - Designed by CreateWeb