Startpagina arrow BluesMagazine
Hoofd Menu
Startpagina
Kalender
BluesMagazine
Video
Links
Contact
Sitemap
Komende Evenementen
Blues Magazine
Passion for music - keeping the blues alive!

Blues Magazine
 • Tedeschi Trucks Band Featuring Trey Anastasio ? Layla Revisited: Live At Lockn?
  Layla Revisited (Live at LOCKN') captures Tedeschi Trucks Band at their incendiary best, together with Phish?s renowned guitarist/vocalist Trey Anastasio. One listen and it?s clear that their surprise performance that night - which also included close TTB collaborator Doyle Bramhall II on guitar - meant something extra special to the astonished fans who were lucky to experience it.

  Bron • Muskee, So Many Roads
  In september wordt in de tuin van de Ondernemersfabriek Assen de muzikale theatervoorstelling ?Muskee? gespeeld. Het is een zwerftocht langs de songs en het leven van Harry Muskee, beter bekend als Cuby van Cuby + The Blizzards. Een prachtige ode aan de blues en een soms lichtvoetig en op andere momenten aangrijpend verhaal van de man die zijn hele leven op zoek is geweest naar de ziel van de muziek.

  Bron • Recensie: Mick Fleetwood & Friends Celebrate The Music Of Peter Green And The Early Years Of Fleetwood Mac
  Dat het een bijzondere avond in de stijf uitverkochte Londense Palladium zou worden stond al op voorhand vast. In de aanloop van het evenement op 25 februari 2020 werden zelfs kaarten van meer dan duizend pond van eigenaar gewisseld. Het majestueuze theater in West End vormde namelijk het decor voor een unieke gebeurtenis waarin zowel de muziek van Peter Green als die van de vroege Fleetwood Mac centraal staat. En wanneer niemand minder dan Mick Fleetwood de regie op zich neemt en daarvoor zijn vrienden uitnodigt dan schept zoiets al snel hoge verwachtingen...

  Bron • Recensie: The Secret Combination ? Finally
  Het gezelschap bestaat naast Jeff Mitchell uit Rene van Barneveld gitaar, Toni Peroni drums, Robin van Vliet toetsen, Chip Visser bas en Johan Jansen pedal steel. Al twintig jaar brengen zij kwalitatief hoogstaande muziek, Finally is hun vierde album dat zich kenmerkt door hun handelsmerk, de samensmelting van de gitaar, pedal steel en keyboards.

  Bron • Recensie: Steve Cropper ? Fire It Up
  Samenvattend is dit een album geworden dat zeker niet verkeerd is, maar soms wat te overstuurd. Gelet op de eigen nummers moet ik Steve Cropper een compliment maken. Een aanrader voor liefhebbers vanuit de Stax stal of vanuit de Bluesbrothers omgeving.

  Bron
© https://www.blueskalender.nl - Designed by CreateWeb