Startpagina arrow BluesMagazine
Hoofd Menu
Startpagina
Kalender
BluesMagazine
Video
Links
Contact
Sitemap
Komende Evenementen
Blues Magazine
all about blues music and more !

Blues Magazine
 • Recensie: Dieter van der Westen Band ? Me And You

  Americana hoeft helemaal niet uit Amerika te komen! Dat bewijst dit album van de Dieter van der Westen Band. Een oer-Hollandse band onder leiding van gitarist-zanger Dieter van der Westen. Het zou mij niet verbazen als dit album van de Dieter van der Westen Band het zomaar eens goed zou kunnen doen in de USA. En dat zegt alles over de prima kwaliteit van dit album!

  Powered by Blues Magazine - Your Daily Source Of Blues Music! • Recensie: Patrick Sweany ? Ancient Times

  Patrick Sweany gaat op zijn nieuwe album 'Ancient Times' helemaal los. Ooit was hij een tamelijk ingetogen singer-songwriter, maar nu heeft hij gekozen voor een heel wat stevigere aanpak met veel rauwe blues. Forse slides, swamprock, lekker gruizig gitaarwerk. Een van de betere bluesalbums van 2018, wat mij betreft.

  Powered by Blues Magazine - Your Daily Source Of Blues Music! • Recensie: Uni Debess ? Regards To The Roots Vol. 1

  Uni Debess heeft op dit album precies begrepen wat de zin van het opnemen van covers is. Een album met zeer eigenzinnige covers is het resultaat. Een album dat zeer overtuigend en daardoor uitstekend is.

  Powered by Blues Magazine - Your Daily Source Of Blues Music! • Recensie: Celso Salim Band ? Mama?s Hometown

  Mama?s Hometown' is geproduceerd door Mike Hightower en Salim zelf. Het is hun eerste volledig in Amerika opgenomen album met zijn Amerikaanse band. Het album van Celso Salim is een gevarieerd album met hoogstaande muzikale kwaliteiten. Zijn bandleden beheersen hun vak en dat leidt tot mooie muziek.

  Powered by Blues Magazine - Your Daily Source Of Blues Music! • Recensie: Parker Millsap ? Other Arrangements

  Na drie albums waarop de focus op voornamelijk akoestische folkrock lag is zanger-gitarist Parker Millsap uit Oklahoma overgestapt op een meer rockgericht geluid waar voldoende ruimte is voor de blues en soul. Parker Millsap heeft ons getrakteerd op een zeer aangenaam rootsy rockalbum waarin hij een zeer geslaagde overstap heeft gemaakt naar de elektrische rock.

  Powered by Blues Magazine - Your Daily Source Of Blues Music!
© https://www.blueskalender.nl - Designed by CreateWeb