Startpagina arrow BluesMagazine
Hoofd Menu
Startpagina
Kalender
BluesMagazine
Video
Links
Contact
Sitemap
Komende Evenementen
Blues Magazine
Passion for music - keeping the blues alive!

Blues Magazine
 • Keith Richards ? Main Offender (30th Anniversary Edition)
  Keith Richards brengt op 18 maart via BMG een gelimiteerde super-deluxe boxset uit van zijn veelgeprezen tweede solo-album Main Offender, met een groot aantal niet eerder uitgebrachte juweeltjes van het 'Winos Live In London '92' optreden opgenomen in de Town & Country Club, Kentish Town.

  Bron • Recensie: Katie Henry ? On My Way
  Met On My Way heeft Katie Henry een afwisselende, mooie cd gemaakt. Ze beschikt over een aangename warme stem. Het is een meer luisteralbum dan rockend album geworden. Als je er goed voor gaat zitten, merk je hoe goed het in elkaar steekt.

  Bron • Holland International Blues Festival 2022
  Danny Vera, Beth Hart en John Fogerty zijn slechts enkele van de artiesten die dit jaar optreden op het Holland International Blues Festival. Ook onder meer Walter Trout en King Solomon Hicks zijn van de partij op 9, 10 en 11 juni in Blues Village Grolloo. De kaartverkoop voor de jubileumeditie wordt hervat op vrijdag 28 januari. Kaarten die al waren gekocht voor de editie van 2020 blijven geldig.

  Bron • Bluesmagazine?s weekly playlist
  De blues magazine playlist van deze week met naast de inzendingen van de luisteraars, de Bluesmagazine highlights van afgelopen week, aandacht voor de garage blues.

  Bron • Release: Ben Reel ? Isolation blues
  Ben Reel, brand new single - Isolation Blues out in January 2022 Hello folks, I have hit the ground running in 2022 with a brand new song Isolation Blues. Perfect timing with so many of us in Isolation this January with this Omicron variant. The song is a humorous tongue & cheek take on lockdown ... lees verder

  Bron
© https://www.blueskalender.nl - Designed by CreateWeb