Startpagina arrow BluesMagazine
Hoofd Menu
Startpagina
Kalender
BluesMagazine
Video
Links
Contact
Sitemap
Komende Evenementen
Blues Magazine
all about blues music and more !

Blues Magazine
 • Frank Blueka maakt programma Beer, Blues en BBQ in Heerde compleet!

  Frank Blueka maakt programma Beer, Blues & BBQ in Heerde compleet! De muziek van Frank Blueka is te typeren als soulvol, met invloeden uit moderne rock, blues, folk en Ierse invloeden. In Heerde zal Frank op zaterdag 24 augustus de blues laten trillen door de snaren van zijn gitaar en vertolken met zijn stem.

  Powered by Blues Magazine - Your Daily Source Of Blues Music! • Recensie: Original Soundtrack ? Quentin Tarantino?s Once Upon A Time In Hollywood

  Het kan je haast niet ontgaan zijn dat er weer een nieuwe Quentin Tarantino film verschenen is! Een film, die zich afspeelt in de ?swinging 60?s? en waarin de minder swingende connecties tussen personen als Roman Polanski, Sharon Tate en de Charles Manson kliek het onderwerp zijn. Met Brad Pitt en Leonardo Di Caprio in de hoofdrollen! Tot het moment dat je de film kan gaan bekijken heb je alle tijd om jezelf eens goed te vermaken met dit heerlijke 60?s gerichte soundtrack album.

  Powered by Blues Magazine - Your Daily Source Of Blues Music! • Interview | Little Steven

  Het is ruim twintig jaar geleden dat we voor het laatst een volledige verzameling met nieuw studiowerk van de muzikant konden beluisteren. Het is zoals hijzelf zegt ?een muzikale trip terug in de tijd toen het leven opwindend was en vol aangename verrassingen.?

  Powered by Blues Magazine - Your Daily Source Of Blues Music! • Recensie: The Blue Butter Pot ? Let Them Talk

  Als Jim Diamond (o.a. bekend van The Dirtbombs) aan een release meewerkt, kan je er donder op zeggen dat je met een ongepolijste garageblues release te maken hebt. De garageblues van deze Franse ?botervloot? klinkt zoals je de garageblues het liefst wil horen klinken, namelijk onbehoorlijk hard en rauw! Een botervloot vol met geschifte boter! Dit derde album van the Blue Butter Pot is één van de betere garageblues albums, die ik de laatste tijd gehoord heb!

  Powered by Blues Magazine - Your Daily Source Of Blues Music! • Recensie: Pat McManus ? Rewind

  Soms kunnen artiesten je behoorlijk verrassen. Zoals de Ierse bluesrock gitarist Pat McManus. Van hem is een soloalbum verschenen waarop hij terugkeert naar zijn roots. Zijn Ierse folkroots. Bluesrock fans zullen behoorlijk verrast zijn door dit soloalbum van Pat McManus. De liefhebbers van Ierse folk, folkrock en rootsrock kunnen dit album echter blindelings aanschaffen!

  Powered by Blues Magazine - Your Daily Source Of Blues Music!
© https://www.blueskalender.nl - Designed by CreateWeb