Startpagina arrow BluesMagazine
Hoofd Menu
Startpagina
Kalender
BluesMagazine
Video
Links
Contact
Sitemap
Komende Evenementen
Blues Magazine
all about blues music and more !

Blues Magazine
 • Concert Nieuws | Lenny Kravitz

  Op woensdag 24 juni 2020 komt Lenny Kravitz naar de Amsterdamse Ziggo Dome. Vorig jaar verscheen zijn album ?Raise Vibration? en vandaag kondigt hij een nieuwe ?Here to Love? tour aan die in 2020 verschillende steden aandoet.

  Powered by Blues Magazine - Your Daily Source Of Blues Music! • Recensie: Various Artists ? Battle Of The Blues ? Chicago Vs Oakland

  Dit album is niet zomaar een verzamelalbum. Het is namelijk een project opgezet door Twist Turner, drummer, songwriter en producer, die in het verleden in bands van Isaac Scott, Junior Wells en Buddy Guy te vinden was. Hij heeft al een lange carričre in de blues achter de rug. Nu komt hij dus met dit project waarin hij een aantal minder bekende bluestalenten uit zowel Chicago als uit Oakland aan ons voorstelt. Het merendeel van de artiesten op dit album houdt zich bezig met de soulvolle vorm van de blues. Deze verzamelaar is een uitstekend initiatief van de ontzettend bescheiden Twist Turner. Deze man mag best wel flink credit krijgen voor het feit dat hij ons geďntroduceerd heeft aan een aantal zeer getalenteerde soulbluesartiesten!

  Powered by Blues Magazine - Your Daily Source Of Blues Music! • Recensie: Sheryl Crow ? Threads

  In aanloop van haar nieuwe album verscheen Everything is Broken, een cover van Bob Dylan in een rockend duet van Sheryl Crow en Jason Isbell. Daarna verscheen er een duet met Chris Stapleton. 'Threads' is een album met maar liefst zeventien nummers. Vierenzeventig minuten vol met vier covers, een nieuwe versie van haar eigen Redemption Song en de rest zijn nieuwe liedjes. Voor veel van de liedjes geldt dat ze aardig zijn, leuk voor een luisterbeurt. Maar het moet gezegd voor het, naar eigen zeggen, laatste album heeft ze een aantal mooie duetten als afscheidscadeau achtergelaten!

  Powered by Blues Magazine - Your Daily Source Of Blues Music! • Recensie: Lisa Lystam Family Band ? III

  De Lisa Lystam Family Band is een bluesrock band uit Zweden, maar dan een band, die niet het standaard bluesrock geluid laat horen. In plaats daarvan doorspekt deze band zijn geluid met de nodige funk en soul en met een flinke rauwe rand. Dit derde album van de Lisa Lystam Family Band is voor mij een zeer welkome, en dus prima, kennismaking met deze Zweedse band!

  Powered by Blues Magazine - Your Daily Source Of Blues Music! • Recensie: The Franklin Electric ? In Your Head (EP)

  Getormenteerde popmuziek, vol emotie en soms ook vol bombast, is zo langzamerhand een genre geworden dat wereldwijd ontzettend populair geworden is. Ook in Canada heeft dit genre toegeslagen en wel in de persoon van de band The Franklin Electric. Ik voorspel dat The Franklin Electric met hun sfeervolle intieme pop hoge ogen gaan gooien in ons land. Ga ze maar eens beluisteren want op 30 oktober staat de band in Paradiso.

  Powered by Blues Magazine - Your Daily Source Of Blues Music!
© https://www.blueskalender.nl - Designed by CreateWeb