Startpagina arrow BluesMagazine
Hoofd Menu
Startpagina
Kalender
BluesMagazine
Video
Links
Contact
Sitemap
Komende Evenementen
Blues Magazine
all about blues music and more !

Blues Magazine
 • 10 Jaar Blues In Wijk met The BluesBones 5 Januari 2019!

  Ons 10e jaarfeest openen we dan ook met niemand minder dan de Belgische topband The BluesBones. Publieksfavoriet bij de Belgische Blues Challenge 2012, winnaar in 2016 en tweede bij de Europese Blues Challenge in 2017.

  Powered by Blues Magazine - Your Daily Source Of Blues Music! • Blues & Zo! Indoor Festival 2019

  Blues & Zo! bestaat 10 jaar en dat willen Richard en Andrea met jullie samen vieren op zaterdag 20 april vanaf 16.00 tot een uur of 21.00 met het éénmalige "Blues & Zo! Indoor Festival??. Tijdens dit bijzondere evenement presenteren zij een spetterende line-up met afwisselende blues in diverse stijlen vol met het betere gitaarwerk.

  Powered by Blues Magazine - Your Daily Source Of Blues Music! • Pinguin Blues Magazine Radio ? 34 (18 december 2018)

  Pinguin Blues Magazine Radio ? 34 (18 december 2018) Jouw dagelijkse portie Blues op Pinguin Radio!

  Powered by Blues Magazine - Your Daily Source Of Blues Music! • Jaarlijst 2018 | Het Beste volgens de Blues Magazine recensenten!

  Ook dit jaar hebben de medewerkers van Blues Magazine hun favoriete album Top 10 plús favoriete Concert of Festival van 2018 ingeleverd en na enig reken- en turfwerk is nu ook weer een mooie lijst samengesteld.

  Powered by Blues Magazine - Your Daily Source Of Blues Music! • Recensie: Beau Weevils ? Songs In The Key Of E

  De hoes: een boerenschuur, een tractor en daarvoor vier mannen in een overall, waarvan twee baardmannen. Een hoes, die doet vermoeden dat je hier te maken krijgt met Amerikaanse redneck muziek. En in zekere zin klopt dat ook want in deze band, Beau Weevils, zingt ene Charlie Daniels, die ook nog eens gitaar en fiddle speelt. Charlie Daniels is op een zeer overtuigende wijze terug met dit album van Beau Weevils en bewijst dat hij nog steeds het juiste bluesgevoel heeft en meer kan dan alleen maar zijn Southern rock kunstjes vertonen.

  Powered by Blues Magazine - Your Daily Source Of Blues Music!
© https://www.blueskalender.nl - Designed by CreateWeb