Startpagina arrow BluesMagazine
Hoofd Menu
Startpagina
Kalender
BluesMagazine
Video
Links
Contact
Sitemap
Komende Evenementen
Blues Magazine
all about blues music and more !

Blues Magazine
 • Recensie: T.G. Copperfield ? The Worried Man

  Met 'The Worried Man' brengt T.G. Copperfield hier zijn tweede solo plaat, twaalf nummers schreef hij voor deze plaat. Zijn solo debuut was blues en rock georiënteerd maar op dit tweede werkstuk pakt hij het wat breder aan. Niet bang om zijn grenzen te verleggen zoekt hij het wat meer in de classic rock, blues en Americana. Geen slecht tweede album, maar het had scherper gekund en drie nummers te lang.

  Powered by Blues Magazine - Your Daily Source Of Blues Music! • Recensie: Steve Hunter ? Before The Lights Go Out

  Bij het noemen van de naam Steve Hunter (?The Deacon?) gaan de oortjes van de oudere muziekliefhebber nog steeds gloeien. 'Before The Lights Go Out' is een fraai en gevarieerd album van een uitstekende gitarist die na een lange carrière nog steeds van wanten weet.

  Powered by Blues Magazine - Your Daily Source Of Blues Music! • Recensie: House By The Lake ? Out Of The Woods

  Een album waarin de invloeden uiteenlopen van Neil Young en Nick Drake tot de Fleet Foxes en Bon Iver Ik heb genoten van dit prachtige en vooral stemmige album van een nieuwe aanwinst aan het roots front.

  Powered by Blues Magazine - Your Daily Source Of Blues Music! • Recensie: Tricklebolt ? Tricklebolt

  Niet per se blues in de strikte zin van het woord, maar wel diep geworteld in de muziek van Led Zeppelin, Uriah Heep en Deep Purple, is het debuutalbum van de Overijsselse band Tricklebolt. Producer Aalbers is er in geslaagd van het uitstekende songmateriaal van de mannen een fijn coherent geheel te smeden, dat niet alleen amper zwakke plekken kent, maar ook zeer benieuwd maakt naar de toekomst. Mocht u in de gelegenheid zijn Tricklebolt live te gaan zien, dan kunnen we dat ten zeerste aanbevelen. Heerlijk, hard en heavy. Hulde!

  Powered by Blues Magazine - Your Daily Source Of Blues Music! • WIN !!! Ticketactie Scheldeblues 2018

  Op zaterdag 27 januari vindt de 9e editie van Scheldeblues plaats in het Arsenaaltheater in Vlissingen. Wederom is weer een gevarieerd internationaal programma en kunnen bezoekers genieten van diverse stijlen. Namens de organisatie van Scheldeblues mag Blues Magazine 2 x 2 vrijkaarten verloten onder de inzenders. Doe mee en maak kans!!

  Powered by Blues Magazine - Your Daily Source Of Blues Music!
© http://www.blueskalender.nl - Designed by CreateWeb